Buitenkandelaarverlichting is een zeer populaire keuze geworden. Wat verlichting van dit type zo uniek maakt, is dat het een heel andere uitstraling biedt dan je van traditionele buitenverlichting zou krijgen. Zoals u zult ontdekken, is buitenverlichting in de vorm van schansen niet alleen ideaal voor huiseigenaren, maar ook voor ondernemers.

In overeenstemming met de stijl wordt de buitenkandelaar aan de muur bevestigd. Omdat dit type verlichting echter zo veelzijdig is en beschikbaar is in duizenden ontwerpen en stijlen, kan een armatuur op meerdere plaatsen worden bevestigd. Een schans kan bijvoorbeeld worden geïnstalleerd bij een voordeur, achterdeur, tussen twee garagedeuren, een toegangsdeur in de kelder, een loopbrug, enz.

Vaak zullen mensen buitenkandelaarverlichting meer gebruiken voor esthetiek, maar vanwege de opties en verschillende mate van verlichting is dit type verlichting ook een uitstekende keuze voor veiligheid. Het installeren van een of zelfs twee schansen bij een toegangsdeur zou voldoende licht produceren om de huis- of bedrijfseigenaar een veilig gevoel te geven door duidelijk te kunnen zien. Dit draagt ​​bij aan de prachtige stijlen en je krijgt een perfecte buitenoplossing.

Om u te laten zien welk soort buitenkandelaarverlichting u zult vinden, wilden we details geven over enkele van de meer populaire keuzes. Als je een huis in eigentijdse stijl hebt, kun je nooit fout gaan met koper. Echter, om de stijl naar een nieuw niveau te tillen, is een 15-inch hoge buitenkandelaarverlichtingsarmatuur die messing met leisteen combineert verbluffend. Deze twee materialen samen met een licht in geometrische stijl zijn niet alleen eigentijds van aard, maar ook innovatief.

Als uw huis op of in de buurt van een strand ligt of als de architectonische kenmerken schoon zijn, kunt u overwegen een buitenkandelaar te gebruiken die is ontworpen met zacht gebogen opaalglas in combinatie met zware koperen bekleding. Met de minimale lijnen zorgt het opalen glasoppervlak voor een aanzienlijke verlichting, maar de messing afwerking geeft het armatuur een gevoel van elegantie. Een andere mogelijkheid die meer een barokke of middeleeuwse uitstraling heeft, is gemaakt met een donkere walnootafwerking en oversized decoratieve krullen. Dan met het champagnekleurige glas is de hele look gewoonweg prachtig.

Related Post

Geef een reactie