Er zijn veel verschillende soorten lampen die u kunt gebruiken, en elk verschilt qua uiterlijk en functie. Een waar we het meest van houden, zijn de buitenverlichting op zonne-energie.

Deze zien eruit als een ouderwetse lantaarnpaal. Ze zijn groot en uitgerust met een of meer lampen die aan een enkele paal zijn bevestigd. Deze zijn geweldig om uw tuin te verlichten en tegelijkertijd te decoreren. De meeste hebben een plantenbak aan de onderkant om te voorkomen dat je een gat in je tuin moet graven en om ze stevig op hun plaats te houden.

Overdag absorberen de zonnelantaarns de energie van de zon en slaan deze op in de meegeleverde batterijen. Als de schemering valt, waarschuwt de sensor de lantaarns en gaan ze automatisch aan. Rondom de LED-verlichting zit afgeschuind glas dat duurzaam en weerbestendig is.

Er is een kleine montage die u moet doen – maar het duurt slechts een paar minuten. Als deze buitenlampen op zonne-energie te groot zijn voor uw tuin, overweeg dan het type dat gemakkelijk op uw hek of terrasreling past. Deze zijn gebouwd met alleen de lantaarnkop en geen paal of basis.

Het is gemaakt van gegoten aluminium en afgeschuind glas dat de LED-verlichting omringt. Elk is weerbestendig en roest niet. Je hebt de mogelijkheid om iets te kopen met een klassiek of een moderner ontwerp.

Related Post

Geef een reactie